H API-D, η εταιρεια που δημιουργησε τo δικτυακο τοπο www.api-d.gr, προσφερει τις υπηρεσιες της υπο τους κατωθι ορους χρησης τους οποιους ο επισκεπτης/χρηστης των σελιδων του δικτυακου τοπου καλειται να διαβασει προσεκτικα και να προβει σε επισκεψη/χρηση των σελιδων/υπηρεσιων του www.api-d.gr μονο εφοσον τους αποδεχεται πληρως.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Η API-D παρεχει στους επισκεπτες/χρηστες του δικτυακου τοπου www.api-d.gr μια πλουσια συλλογη υπηρεσιων ηλεκτρονικου εμποριου, συμφωνα με τις διαταξεις της κειμενης ημεδαπης νομοθεσιας (Π.Δ. 131/2003) και του κοινοτικου δικαιου. Στις σελιδες του www.api-d.gr συμπεριλαμβανονται διαφημισεις καθε μορφης. Οι ηδη υπαρχουσες καθως και οποιεσδηποτε νεες υπηρεσιες συμπεριληφθουν στο www.api-d.gr υποκεινται στους παροντες ορους χρησης, εκτος αν ρητα αναφερεται το αντιθετο.

Ο επισκεπτης/χρηστης εχει την ευθυνη προσβασης στις υπηρεσιες του www.api-d.gr και η σχετικη προσβαση μπορει να απαιτει την καταβολη τελων σε τριτους φορεις (π.χ. παροχεις υπηρεσιων internet, χρεωση χρονου παραμονης στο internet). Ο επισκεπτης/χρηστης εχει την αποκλειστικη ευθυνη πληρωμης των σχετικων τελων. Επισης, ο επισκεπτης/χρηστης ειναι αποκλειστικα υπευθυνος για τον προσωπικο εξοπλισμο του με τα απαραιτητα τεχνολογικα μεσα που του επιτρεπουν την προσβαση στις υπηρεσιες του www.api-d.gr.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ

Εφοσον ο επισκεπτης/χρηστης επιθυμει να εγγραφει στην/στις υπηρεσια/ες του www.api-d.gr συμφωνει να: α) παρεχει αληθεις, ακριβεις, εγκυρες και πληρεις πληροφοριες σχετικα με τα στοιχεια που του ζητουνται απο το www.api-d.gr στις σχετικες αιτησεις για προσβαση στα περιεχομενα/υπηρεσιες του και β) διατηρει και επιμελως ενημερωνει τα στοιχεια εγγραφης του ωστε να διατηρουνται αληθη, ακριβη, εγκυρα, ενημερωμενα και πληρη.

 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Το www.api-d.gr παρεχει στους χρηστες του υπηρεσιες μελων, κατοπιν αποδοχης των ορων χρησης του δικτυακου τοπου και ολοκληρωσης της διαδικασιας καταχωρησης των στοιχειων τους. Μολις ο επισκεπτης/χρηστης ολοκληρωσει τη διαδικασια εγγραφης που εχει ορισει το www.api-d.gr, θα παραλαβει επιβεβαιωση ενος προσωπικου κωδικου (password) προσβασης και του ονοματος χρησης (user name) που ο ιδιος θα εχει ορισει. Τα μελη παραμενουν αποκλειστικα υπευθυνα για ολες τις πραξεις που διενεργουνται υπο τον προσωπικο κωδικο προσβασης, το ονομα χρησης και γενικοτερα τον λογαριασμο τους (user account). Τα μελη συμφωνουν να ειδοποιουν αμεσα την API-D για οποιαδηποτε μη εξουσιοδοτημενη χρηση του λογαριασμου τους και οποιαδηποτε γενομενη η/και πιθανη παραβιαση ασφαλειας. Επισης, τα μελη ευθυνονται αποκλειστικα για την προσεκτικη χρηση του λογαριασμου τους και την τυπικη εξοδο τους απο τον λογαριασμο τους στο τελος καθε χρησης (Logout). Η API-D δεν ευθυνεται για οποιαδηποτε βλαβη η ζημια προκυψει απο την αδυναμια των μελων να σεβαστουν και να ακολουθησουν την παρουσα ρητρα. Μετα την δημιουργια του λογαριασμου, η διαγραφη του δεν ειναι δυνατη.

 

ΕΝΑΡΞΗ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙTΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η API-D διατηρει το δικαιωμα να τροποποιει η/και να διακοπτει προσωρινα η μονιμα μερος η το συνολο των υπηρεσιων του www.api-d.gr με η χωρις προειδοποιηση προς τους χρηστες/μελη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο λογαριασμος μελους διαγραφεται αυτοματως μετα την παρελευση 6 μηνων μη χρησης οποιοσδηποτε υπηρεσιας. Μετα τη διαγραφη απελευθερωνεται το «Ονομα χρηστη στο www.api-d.gr (User ID)» με αποτελεσμα να μπορει να δεσμευθει απο οποιοδηποτε νεο μελος.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Ο χρηστης/μελος κατανοει και αποδεχεται οτι η API-D διατηρει το αποκλειστικο δικαιωμα να διακοψει τη χρηση του/των κωδικων προσβασης στις υπηρεσιες του η/και να διακοψει τη διαθεση του περιεχομενου του στους χρηστες/μελη που πιστευει οτι εχουν παραβιασει το γραμμα και το πνευμα των παροντων ορων χρησης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η API-D δεν εχει καμια ευθυνη για την επικοινωνια του χρηστη/μελους με τους τριτους παροχεις υπηρεσιων που διαφημιζονται στο www.api-d.gr και για την οποιαδηποτε τυχον εμπορικη συναλλαγη που μπορει να προκυψει απο τη μεταξυ τους σχεση.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ – ΣΗΜΑΤΑ

Εκτος των ρητα αναφερομενων εξαιρεσεων (πνευματικα δικαιωματα τριτων, συνεργατων και φορεων), ολο το περιεχομενο του www.api-d.gr, συμπεριλαμβανομενων εικονων, γραφικων, φωτογραφιων, σχεδιων, κειμενων, των παρεχομενων υπηρεσιων και γενικα ολων των αρχειων αυτου του δικτυακου τοπου, αποτελουν πνευματικη ιδιοκτησια, κατατεθειμενα σηματα και σηματα υπηρεσιων της API-D και προστατευονται απο τις σχετικες διαταξεις του ελληνικου δικαιου, του ευρωπαϊκου δικαιου και των διεθνων συμβασεων και συνθηκων. Συνεπως, κανενα εξ αυτων δεν δυναται να αποτελεσει εν ολω η εν μερει αντικειμενο πωλησης, αντιγραφης, τροποποιησης, αναπαραγωγης, αναδημοσιευσης η να “φορτωθει”, να μεταδοθει η να διανεμηθει με οποιονδηποτε τροπο.

Εξαιρειται η περιπτωση της μεμονωμενης αποθηκευσης ενος και μονου αντιγραφου τμηματος του περιεχομενου σε εναν απλο προσωπικο ηλεκτρονικο υπολογιστη, για προσωπικη και οχι δημοσια η εμπορικη χρηση και χωρις απαλοιφη της ενδειξης προελευσης τους απο το www.api-d.gr, χωρις να θιγονται με κανενα τροπο τα σχετικα δικαιωματα πνευματικης και βιομηχανικης ιδιοκτησιας. Τα λοιπα προϊοντα η υπηρεσιες που αναφερονται στις ηλεκτρονικες σελιδες του παροντος κομβου και φερουν τα σηματα των αντιστοιχων οργανισμων, εταιρειων, συνεργατων φορεων, ενωσεων η εκδοσεων, αποτελουν δικη τους πνευματικη και βιομηχανικη ιδιοκτησια και συνεπως οι φορεις αυτοι φερουν τη σχετικη ευθυνη.

Ο χρηστης/μελος κατανοει και αποδεχεται οτι δεν του παρεχεται το δικαιωμα να αναπαραγει, αντιγραφει, πωλει, μεταπωλει η/και εκμεταλλευεται εμπορικα με οποιονδηποτε τροπο συνολο η μερος του περιεχομενου του www.api-d.gr.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Τα περιεχομενα του www.api-d.gr παρεχονται «οπως ακριβως ειναι» χωρις καμια εγγυηση εκπεφρασμενη η και συνεπαγομενη με οποιοδηποτε τροπο.

Η API-D δεν εγγυαται οτι οι σελιδες, οι υπηρεσιες, οι επιλογες και τα περιεχομενα θα παρεχονται χωρις διακοπη η χωρις σφαλματα. Επισης η API-D δεν εγγυαται οτι το ιδιο η οι εξυπηρετητες (servers) μεσω των οποιων τιθεται στη διαθεση των χρηστων/μελων, δεν περιεχουν “ιους” η αλλα επιζημια συστατικα. Η API-D δεν εγγυαται σε καμια περιπτωση την ορθοτητα, την πληροτητα η και διαθεσιμοτητα των περιεχομενων, σελιδων, υπηρεσιων, επιλογων η τα αποτελεσματα τους.

 

‘ΔΕΣΜΟΙ’ (LINKS) ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ (SITES)

Η API-D δεν ελεγχει τη διαθεσιμοτητα, το περιεχομενο, την πολιτικη προστασιας των προσωπικων δεδομενων, την ποιοτητα και την πληροτητα των υπηρεσιων αλλων web sites και σελιδων τα οποια παραπεμπουν μεσω “δεσμων”, hyperlinks η διαφημιστικων banners στο www.api-d.gr. Συνεπως, για οποιοδηποτε προβλημα παρουσιασθει κατα την επισκεψη/χρηση τους, ο χρηστης οφειλει να απευθυνθει απευθειας στα αντιστοιχα web sites και σελιδες, τα οποια και φερουν ακεραια τη σχετικη ευθυνη για την παροχη των υπηρεσιων τους. Η API-D σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να θεωρηθει οτι ενστερνιζεται η αποδεχεται το περιεχομενο η τις υπηρεσιες των web sites και των σελιδων τα οποια παραπεμπουν μεσω “δεσμων”, hyperlinks η διαφημιστικων banners στο www.api-d.gr η οτι συνδεεται με αυτα κατα οποιονδηποτε αλλο τροπο.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ (E-COMMERCE)

Το www.api-d.gr παρεχει στους επισκεπτες/χρηστες του τη δυνατοτητα αγορας προϊοντων μεσω εφαρμογων ηλεκτρονικου εμποριου συμφωνα με τους ειδικοτερους ορους που αυτο τασσει και μεριμνωντας για την προστασια των προσωπικων στοιχειων που υποβαλλουν για τη χρηση των υπηρεσιων αυτων.

Η προσβαση στις σελιδες/υπηρεσιες του www.api-d.gr δεν συνεπαγεται κανενα επιπλεον κοστος περαν του ισχυοντος τιμολογιακου καθεστωτος για την γενικη προσβαση στο Διαδικτυο οπως εχει διαμορφωθει απο τους αρμοδιους παροχεις (ISP’s) και καταβαλλεται σε αυτους και μονο.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΓΟΡΩΝ – ΑΡΧΕΙΟ ΑΓΟΡΩΝ

Για την αγορα προϊοντων μεσω των εφαρμογων ηλεκτρονικου εμποριου του www.api-d.gr απαιτειται η δημιουργια λογαριασμου πελατη – μελους, συμφωνα με τα ανωτερω («ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΟΥΣ») οριζομενα. Επισης, απαιτειται η επιβεβαιωση της παραλαβης της παραγγελιας του πελατη – μελους, η οποια διενεργειται με την εκ μερους της API-D αποστολη e-mail επιβεβαιωσης στην διευθυνση ηλεκτρονικου ταχυδρομειου (e-mail) που εχει χορηγησει στην API-D κατα την εγγραφη του ως πελατη – μελους και την δημιουργια του λογαριασμου του. Γλωσσα επικοινωνιας με τον πελατη ειναι αποκλειστικως και μονον η Ελληνικη. Οι εντολες και παραγγελιες του πελατη θα αρχειοθετουνται απο την εταιρεια και θα διατηρουνται στο αρχειο της για οσο χρονο απαιτειται απο την κειμενη νομοθεσια περι τηρησεως βιβλιων και στοιχειων απο επιτηδευματιες (Κ.Β.Σ. – Π.Δ. 186/1992).

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Συμφωνα με την κειμενη νομοθεσια, ο χρηστης εχει δικαιωμα να υπαναχωρησει απο την αγορα προϊοντων μεσω του www.api-d.gr με δηλωση του απευθυνομενη προς την εταιρεια «API-D» που εδρευει στην Κοζανη, Μεγ. Αλεξανδρου 6, ΑΦΜ: 998674666 ΔΟΥ Κοζανης, Αρ. ΓΕΜΗ: 10913536000, εντος 14 ημερων απο την εκ μερους του παραλαβη των προϊοντων.

 

ΤΙΜΗ & ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ – Φ.Π.Α.

Οι δαπανες μεταφορας ανερχονται στο ποσο των 5 Ευρω για παραγγελιες εντος Ελλαδας, 15,00 Ευρω για το εξωτερικο, και βαρυνουν αποκλειστικως και μονον τον πελατη/ μελος εφοσον το συνολο της παραγγελιας δεν ξεπερνα τα 100€. Για παραγγελιες ανω των 100€ η δαπανη μεταφορας διατιθεται δωρεαν. Το κοστος αντικαταβολης ανερχεται στο ποσο των 2€ ανεξαρτητως της παραγγελθεισας αξιας. Οι δαπανες μεταφορας δυνανται να μεταβληθουν λογω ειδικων συνθηκων (υπερβαρο, ογκωδες δεμα, κ.ο.κ.) και οριστικοποιουνται με την εγκριση του πελατη/χρηστη. Οι τιμες των προϊοντων ενσωματωνουν τον εκαστοτε ισχυοντα Φ.Π.Α. που τα βαρυνει.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η API-D διατηρει το δικαιωμα να τροποποιησει, ανα πασα στιγμη και χωρις προειδοποιηση, μονομερως το περιεχομενο και τα στοιχεια που περιλαμβανονται στον διαδικτυακο τοπο www.api-d.gr και αφορουν στα προϊοντα που διατιθενται μεσω αυτου.

 

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι ανωτερω οροι και προϋποθεσεις χρησης του www.api-d.gr, καθως και οποιαδηποτε τροποποιηση τους, διεπονται και συμπληρωνονται απο το ελληνικο δικαιο, το δικαιο της Ευρωπαϊκης Ενωσης και τις σχετικες διεθνεις συνθηκες. Οποιαδηποτε διαταξη των ανωτερω ορων καταστει αντιθετη προς το νομο, παυει αυτοδικαιως να ισχυει και αφαιρειται απο το παρον, χωρις σε καμια περιπτωση να θιγεται η ισχυς των λοιπων ορων. Το παρον αποτελει τη συνολικη συμφωνια μεταξυ της API-D και του επισκεπτη/χρηστη των σελιδων και υπηρεσιων του www.api-d.gr και δε δεσμευει παρα μονο αυτους. Καμια τροποποιηση των ορων αυτων δε θα λαμβανεται υποψη και δε θα αποτελει τμημα της συμφωνιας αυτης, εαν δεν εχει διατυπωθει εγγραφως και δεν εχει ενσωματωθει σε αυτη.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η API-D αναγνωριζει τη σημασια του θεματος της ασφαλειας των ηλεκτρονικων συναλλαγων και εχει λαβει ολα τα απαραιτητα μετρα, με τις πιο συγχρονες και προηγμενες μεθοδους, ωστε να εξασφαλιζεται η μεγιστη δυνατη ασφαλεια. Ολες οι πληροφοριες, οι οποιες σχετιζονται με τα προσωπικα στοιχεια των χρηστων, διασφαλιζονται ως απορρητες.

Η API-D χρησιμοποιει το πρωτοκολλο SSL, με κρυπτογραφηση μεχρι 256-bit, για ασφαλεις online εμπορικες συναλλαγες. Με αυτον τον τροπο κρυπτογραφουνται ολες οι προσωπικες σας πληροφοριες, συμπεριλαμβανοντας τον αριθμο της πιστωτικης καρτας, το ονομα και την διευθυνση σας, ετσι ωστε να μην μπορουν να διαβαστουν η να αλλαχτουν κατα την μεταφορα τους στο Internet.

Το SSL (Secure Sockets Layer), εχει θεσπιστει παγκοσμιως ως το ασφαλεστερο πρωτοκολλο για την πιστοποιηση δικτυακων τοπων (web sites) στους δικτυακους χρηστες – και για την κρυπτογραφηση στοιχειων μεταξυ των δικτυακων χρηστων και των δικτυακων εξυπηρετητων (web servers). Μια κρυπτογραφημενη SSL επικοινωνια απαιτει ολες τις πληροφοριες που αποστελλονται μεταξυ ενος πελατη και ενος εξυπηρετητη (server) να κρυπτογραφουνται απο το λογισμικο αποστολης και να αποκρυπτογραφουνται απο το λογισμικο αποδοχης, προστατευοντας ετσι προσωπικες πληροφοριες κατα τη μεταφορα τους. Επιπλεον, ολες οι πληροφοριες που αποστελλονται με το πρωτοκολλο SSL προστατευονται απο εναν μηχανισμο που αυτοματα εξακριβωνει εαν τα δεδομενα εχουν αλλαχτει κατα την μεταφορα.

Τα στοιχεια των χρηστων (ονομα, επαγγελμα, ηλεκτρονικη διευθυνση, διευθυνση κατοικιας, κλπ.) και των συναλλαγων των χρηστων του ηλεκτρονικου καταστηματος θεωρουνται απορρητα, οπως και στις συνηθεις συναλλαγες σε εμπορικο καταστημα. Οι χρηστες κατα την παροχη των στοιχειων τους στα πλαισια των συναλλαγων τους οπως και με το παρον, θα ενημερωνονται απο την API-D και συναινουν και αποδεχονται την επικειμενη επεξεργασια των στοιχειων αυτων προσωπικων δεδομενων, για τις αναγκες της ομαλης και ευχερους μεταξυ των μερων συναλλαγης, καθως επισης και της διαβιβασης των στοιχειων αυτων σε αποδεκτες οι οποιοι θα προσδιοριζονται συγκεκριμενα και ειναι οι υπαλληλοι και προστεθεντες της εταιρειας στα πλαισια της διεκπεραιωσης της καταρτιζομενης συμβασης. Επισης και με τον παρον γνωστοποιειται η υπαρξη του δικαιωματος προσβασης και του δικαιωματος εναντιωσης του αρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997.

Βεβαιωνεται οτι μονο εξουσιοδοτημενοι υπαλληλοι εχουν προσβαση στις πληροφοριες των συναλλαγων και μονο οποτε αυτο ειναι αναγκαιο, π.χ. για τη διεκπεραιωση των παραγγελιων. Κατα τα λοιπα η API-D δεσμευεται να μην αποκαλυψει τα στοιχεια των πελατων και των συναλλαγων τους, εκτος αν εχει εγγραφη εξουσιοδοτηση απο τους ιδιους, η αυτο επιβαλλεται απο δικαστικη αποφαση η αποφαση αλλης δημοσιας αρχης. Τα προσωπικα δεδομενα που δηλωνονται στο ηλεκτρονικο καταστημα με το εμπορικο σημα API-D χρησιμοποιουνται αποκλειστικα απο αυτο η συνεργαζομενες με αυτο επιχειρησεις, με σκοπο την υποστηριξη, προωθηση και εκτελεση της συναλλακτικης σχεσης. Το συνολο των εγγραφων και ηλεκτρονικων στοιχειων που θα ανταλλαχθουν μεταξυ των μερων στα πλαισια της πωλησης θα τηρουνται απο την API-D o πελατης μπορει να εχει προσβαση σε αυτα εφοσον το επιθυμει ακολουθωντας ολες τις διαδικασιες που προβλεπονται απο το Eλληνικο δικαιο.

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.